Saját fotó
Bótrágy, Kárpátalja, Ukraine
Élni és élni hagyni....

2017. január 31., kedd

Keszekusza...

Túlságosan rég nem írtam semmit, pedig a fejemben , a gondolataim között állandóan itt zakatol, hogy ezt is le kellene írnom, s ezt is. Előreláthatólag pont emiatt ez a bejegyzés zűrzavarosra fog sikeredni :) :) :)

Hol is kezdjem? Temérdek dolog történt velünk tavaly augusztus óta, amikor is az utolsó bejegyzésem született... Persze mindent leírni teljes képtelenség lenne, s nem is áll szándékomban, hogy ilyesmivel untassalak, kedves Olvasó. 


Innen kivettem egy részt, mert megígértem valakinek...


Volt már valakinek közületek 2 otthona? Huhh, mert nekünk most lassan egy éve kettő van, s a kettő között futkosunk, próbálok háztartást vezetni, de annyira elszívja az energiámat, hogy azt el sem tudom mondani, másrészt persze nem panasz, mert örömmel és megelégedettséggel tölt el a tudat, szeretem, imádom mindkettőt, csak magammal vagyok elégedetlen, hogy a fenébe nincs 4 kezem, s miért nem tudok egy időben két helyen lenni??? A férjem szerint rigolyás vagyok és rendmániás, lehet van benne valami....

Napok óta, nem, nem is napok inkább hetek óta nem igazán vagyok elememben munka terén, a mézeskalácsok nem haladnak, a varrással sem igazán jutok egyről a kettőre, remélem aztán magamhoz jövök, s belevetem magam a kézműveskedésbe, mert igazán az tud kikapcsolni, megnyugtatni. Megnyugtatni egy-egy olyan dolog után, hogy a boltba napi szinten becsapnak, vagy be akarnak csapni, véletlen? szándékos? nem tudom... De engem ezek a dolgok nagyon-nagyon zavarnak, s néha már azt hiszem, hogy csak per hecc csinálják... Idegesítőnek találom, hogy az általunk 3,5 hónapig foglalkoztatott mesterember szép ügyesen átver, s aztán emeli kalapját, meglép... Még sorolhatnám a dolgokat, aztán erről a "mesteremberes" dologról írok később. 

Ma segítettem valakinek, igazából minden nap segítek, de ma talán még többet, mint egyébként. Jó érzés volt gyermeki örömet okozni, szerintem ezt be kell vezessem, mert hálás feladat volt, s mindenkinek ajánlom figyelmébe, tegyetek jót egy szegénnyel, legalább egy héten egyszer, bőségesen megtérül, s ha nem hát az sem baj! 

Január-február hol a nyár? Nyarat szeretnék mielőbb, mert már nagyon elegem van a zimankós időjárásból, s legfőképpen a csúszós utakból, elfagyott vízvezetékekből! Legyen mindenkinek kellemes, munkás-pihengetős  hete!