Saját fotó
Bótrágy, Kárpátalja, Ukraine
Élni és élni hagyni....

2015. május 7., csütörtök

Egy csodálatos
májusi hétvégét-hónapkezdetet tudhatunk magunkénak. Sikerült egy nagyon jót majálisoznunk a Hajógyári szigeten, egy rövid időt együtt töltenünk a család Budapesten élő felével, majd a hazafelé úton szakadatlan nótázni, s a barátainkhoz érkezve még "megűberelni" egy szép magyar katonadallal. Bevallom, mindenkinek ilyen csodálatos időtöltést, hangulatot kívánok!

Nehezebben megy az írás mostanság, sok a tennivaló, s valahogy mindig halad-marad, pedig sok minden kavarog a fejemben, hogy ezt is le kellene írnom, meg még arról is szeretnék írni...

Megérkezett a kedvenc hónapom, hozta magával az orgonák illatát, ez jó érzéssel tölt el. Naponta gyönyörködöm a dús lombozatú fákban, bokrokban, még az sem zavar, hogy a füvet hetente nyírni kell, mert hatalmasra nőne egyébként, vagy hogy a veteményeimben is valamilyen csoda folytán gyorsan nő a fű. Lényeg, hogy május van! :))Kinézve az ablakon, melyet csendes esőcseppek kopogtatnak mindjárt az a mondás jut eszembe, hogy: " Májusi eső aranyat ér! ". De még mennyire, hogy aranyat! Ezt csak azóta tudom, mióta saját kertünk van...  

Ma jól elhatároztam magamban, hogy mindenképpen a lakásban fogok tenni-venni, mert a benti munkák bizony jól el vannak maradva, a mosott, hajtogatott ruhák vádlóan néznek rám, gondolom szeretnének a helyükre kerülni :D  Kellemes tevékeny-termékeny májust kívánok mindenkinek!


2 megjegyzés:

  1. Gyonyoru az orgonad!! itt meg nem viragzik, de majd a honap vegen mar biztosan.
    A majus a gyongyvirag honapja is, ami szinten kedvencem:)

    Legyen Neked is csodas honapod!!:)

    VálaszTörlés


  2. Köszönöm, Ágnes drága! Az orgonabokor nem a mienk sajnos, de reméljük nekünk is lesz hamarosan, valóban meseszép! Igen, a gyöngyvirág is nagyon szép, azt is szeretjük, az illata megtölti a házat, mint ahogy az orgonáé is. Reméljük szép májusunk lesz! Szeretettel ölellek!

    VálaszTörlés

Légy kedves és csak a tárgyhoz szólj hozzá! Köszönöm...