Saját fotó
Bótrágy, Kárpátalja, Ukraine
Élni és élni hagyni....

2015. július 13., hétfő

Gondolataim + óriáskerék


Az jutott eszembe, hogy te jó ég, milyen emberi kapcsolat az, amiben csak te kell meghallgasd a másik gondját-baját, örömét, ami veled történik afelől nincs érdeklődés szó szerint és túlzás nélkül semmi, szóval egyszerűen nem foglalkoznak veled, de amikor nagy ritkán találkozás van, akkor viszont nagyon jó képet kell vágni a dologhoz, együtt örülni a másikkal, te mindezt megteszed, de még ekkor, a személyes találkozás alkalmával sem kérdezik meg tőled, hogy mi a helyzet veled.... Nem tudom, az ilyen kapcsolatot hová rakni sem az agyamban, sem a lelkemben, de főleg a lelkemben nem sikerül, sajnos létezik ilyen és nagyon-nagyon romboló hatással van saját magamra. Na, mindegy, ez csak úgy eszembe jutott...

Результат пошуку зображень за запитом "óriáskerék péterfalva képek"
Ebbe a kerékbe ültem tegnap
Tegnap viszont egy nagyon jó nap volt, azaz a nap önmagában feszült és stresszes, de megszépítette az, hogy a végén egyedül lehettem önmagammal, felülve egy hatalmas, kissé mállott festékű, jobb napokat is látott, gyermekkoromban soha ki nem próbált óriáskerék egyik szelíden ringatózó fülkéjébe, pedig akkora tériszonyom van, hogy hihetetlen, de kényszerítettem magamat, hogy a magasból, főként amikor már lefelé ereszkedett, szétnézzek a meseszép tájon és elmerengjek a dolgokon, találkozzak önmagammal. Jót tett és nagyon jól esett! a fáradságom elröppent, frissen autókáztam hazafelé, útközben egy kiló finom lédús barackot rágcsálva. 


Результат пошуку зображень за запитом "óriáskerék péterfalva képek"
Az egyik ilyen kék fülkében, jaj de jó volt :))

2 megjegyzés:

 1. Ilyen kapcsolatom nekem is volt..mindig ram zuditotta a bajat, gondjat, oromet, aztan amikor en is mondtam volna valamit magamtol, magamrol, ha mar nem kerdezi, hirtelen mennie kellett.Egy ideig ment de aztan megszakitottam a kapcsolatot.

  Elhiszem, hogy jo volt az oriaskerek.Itt augusztus vegen lesz barack fesztival, ott szokottg lenni orias kerek, most kedvet csinaltal:)

  puszillak, szia:))

  VálaszTörlés
 2. Szia Ágnes! Most reagálok csak, mert épp pár napot Jászberényben töltöttünk, ma érkeztünk csak haza. Örülök, ha kedvet csináltam, tényleg klassz volt az óriáskeréken ülni :)) Szerettem, pedig korábban sohasem. Sajnos ezt a kapcsolatot nem áll módomban megszakítani, közeli valakimről van szó, bár a netes kapcsolattartást leredukáltam, amennyire lehet. Maradt a telefon... Nem hinném, hogy valaha is megváltozik a kapcsolatunk...

  Sok-sok pozitív energiát küldök! Puszillak

  VálaszTörlés

Légy kedves és csak a tárgyhoz szólj hozzá! Köszönöm...