Saját fotó
Bótrágy, Kárpátalja, Ukraine
Élni és élni hagyni....

2012. december 16., vasárnap

Kárpátalján bizony nem takarítják az utakat...


havazas
A Vereckei-hágó kárpátaljai oldalán teljes káosz uralkodik, mely a kedvezőtlen időjárás és a gazdátlanság miatt alakult ki – értesülhettünk Natalija Zotovától, az 1+1 TV-csatorna kárpátaljai tudósítójának Facebook bejegyzéséből.

„Munkácstól Alsóvereckéig több mint másfél óráig utaztunk. Semmi jele sem volt annak, hogy az utakat tisztították volna. Pedig nem a reggeli időszakban jártunk arra. Az átkelőhely előtt például napokig keresztben állt egy teherautó pótkocsija, amelyet az autók csak a szembejövő sávot használva tudtak kikerülni. A rendőrség persze sehol. A bottal megtámasztott, kerülőutat jelző táblát ledöntötte a szél. Kotrógéppel csak a visszaúton, körülbelül 3 óra elteltével találkoztunk. Akkorra láthatóan megtisztították valamelyest a közutat, de a munkát idejekorán befejezték, még bőven lett volna mit eltakarítani – mesélte az újságíró.

A zakarpattya.net nyomán

1 megjegyzés:

  1. Csak érdekességként fűzöm hozzá a fentiekhez, hogy a minap olvastam valamelyik lapban egy nyilatkozatot a közútkezelő vezérigazgatójától, aki elmondta, hogy több millió hrivnyát költenek az utak téli karbantartására. Több milliót...érdekes, hogy mi közlekedők ebből semmit nem veszünk észre...Jól élnek na, ez van, mi meg közlekedjünk, ahogy akarunk, s akkor még az utak állapotáról egy szót sem szóltam!

    VálaszTörlés

Légy kedves és csak a tárgyhoz szólj hozzá! Köszönöm...