Saját fotó
Bótrágy, Kárpátalja, Ukraine
Élni és élni hagyni....

2012. december 21., péntek

Utolsó oldal, 2012

 
Ilyenkor ünnepek táján az ember mindig mérlegel, mit adott ez elmúlt esztendő, mi volt jó, mi volt rossz, esetleg, ha lenne rá mód mit tenne másként...Az adventi időszakban általában elcsendesedünk, levonjuk a megfelelő következtetéseket, legtöbben kicsit magunkba nézünk. Karácsony táján megnő az adakozókedv, talán kicsit együtt érzőbbek vagyunk, mint úgy általában, ilyenkor hatványozottan működik az adok - kapok...

Én úgy gondolom, hogy lehetőségeimhez mérten idén is sok mindent osztottam meg olvasóimmal e blogon keresztül, és szeretném az elkövetkezendő időszakot, ami még ebből az évből hátramaradt a szeretteimnek szentelni, csak Rájuk, csak Rá figyelni...Kizárni mindent, ami a világháló felől özönlik otthonainkba, csak a Másikra figyelni minden idegszálammal, nem követni nyomon az interneten történteket, egyszóval nem a virtuális, hanem kizárólag a valódi világban létezni...Kikapcsolódni a mindennapok taposómalmából, nyugodtan készülni a szeretet ünnepére, kiélvezni ennek az évnek minden egyes hátramaradt pillanatát:))

A 2012-es évre tehát behajtom a naplómat, s a fiókom mélyére helyezem. Mindenkinek köszönöm, aki nyomon követett az elmúlt esztendőben! Reményeim szerint az Ünnepeket internet nélkül töltöm/töltjük, ezúton kívánok minden kedves ismerősnek, barátnak Békés Boldog Karácsonyt, és minden szépet és jót a 2013-as esztendőre!

A következő évben természetesen folytatom a naplóírást, ott nyílik majd újra ki, ahol most behajtottam.Akkor is szeretettel várok itt mindenkit, akit érdekelnek egy /még/ kárpátaljai lány írásai:).

                                                      

                                      Egy kis statisztika :)

Oldalmegjelenítések száma országonként

A blogok nézői között legnépszerűbb országok diagramja
BejegyzésOldalmegjelenítés
Magyarország
14767
Ukrajna
5430
Románia
2886
Egyesült Államok
1338
Szlovákia
476
Oroszországi Föderáció
392
Németország
312
Egyesült Királyság
203
Franciaország
99
Szerbia
97

* az itt felsorolt országokon kívül ma fedeztem fel, hogy Izraelből is olvassák a blogomat! Hurrá!


Eddigi összes látogatás: 28151

Mindenkinek köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Légy kedves és csak a tárgyhoz szólj hozzá! Köszönöm...