Saját fotó
Bótrágy, Kárpátalja, Ukraine
Élni és élni hagyni....

2011. június 19., vasárnap

Nemzeti rockkoncert Beregszászon

Fergeteges koncertet adott vasárnap este a Kárpátia nemzeti rockegyüttes Beregszászon. Hihetetlen hangulatot teremtetettek zenéjükkel és a nemzeti összetartozást erősítő, lelkesítő szövegükkel. A koncertre rengetegen voltak kíváncsiak. A beregszászi, jobb napokat is látott amfiteátrumot sok sok nemzeti gondolkodású ember töltötte meg ( bennem felmerült a kérdés,hogy hol vannak ezek az emberek például egy Trianoni, vagy éppen egy március 15-i megemlékezés alkalmával?). Amerre szem ellátott mindenütt Árpád-sávos lobogókat, magyar zászlót és átszellemült arcú embertömeget lehetett látni.


A Kárpátia előtt 3 előzenekar szórakoztatta a nagyérdeműt.. A Whiplash zenekart énekesként a Hungváry Szövetség alapítótagja, kitűnő kollégám, Marcsák Gergely erősítette nem is akár hogyan!


Rég nem látott, Csonka - honi  ismerőseimmel megállapítottunk, hogy sokkal több ilyen jellegű koncertre lenne szükség ahhoz, hogy a kárpátaljai magyar emberekben meginduljon a nemzeti öntudat ébredése, mert az bizony egyenlőre, mint a medve, mély téli álmát alussza valahol mélyen az emberek lelkében.....











Kapcsolódó



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Légy kedves és csak a tárgyhoz szólj hozzá! Köszönöm...