Saját fotó
Bótrágy, Kárpátalja, Ukraine
Élni és élni hagyni....

2011. május 11., szerda

Szent György napok Erdélyben

2011 május 6-8 között tartották idén a 20. alkalommal megrendezett Szent György napi rendezvénysorozatot Sepsiszentgyörgyön. Rendkívül színes és változatos portékáikkal kápáztatták el a standok az érdeklődőket. Mindenki talált magának kedvére való csemegét, látnivalót, érdekességet.
 Az egyik legérdekesebb és leglátogatottabb standok közzé tartozott a Hunnia Nemzeti Műhely   standja, ahol sok-sok érdekes dologgal találkozhattak az érdeklődők. Az egész vásár területén egyedül ennél a standnál lehetett hozzájutni a Rovás Alapítvány első két teljes egészében rovással íródott könyvéhez, az " Egri Csillagok"-hoz, valamint a " Hét meg hét magyar népmese" c. könyvekhez. Aki viszont még hadilábon áll a rovás ismeretével megvásárolhatta a " Rovás alapismeretek"c. könyvet, valamint a Magyarok Világszövetsége által forgalomba helyezett  Magyarságtudományi füzetek mind a 12 számát.


Ezen a standon lehetett kapni egyedül a "Harcos" termékcsalád igen gazdag választékát: férfi és női valamint gyerek pólókat, kapucnis felsőket, sapkákat. Különleges, egyedi zászlócskákat, amire szintén nagy igény mutatkozott. S nem utolsó sorban a Hunnia egyik alaparculatát képező és igencsak híressé vált: " Székelyföld nem Románia", valamint " Románia én így szeretlek - 1914 " feliratú pólóit.



A fentebb  felsorolt termékek nem csak a vásárban voltak kaphatóak, hanem folyamatosan megrendelhetőek a barna.csibi@yahoo.com emailcímen.
A járókelők örömére kiosztásra került több száz rovás ABC, amelyet szintén a Rovás Alapítvány gondozásában jelent meg. 


Bátran kijelenthetem, hogy izgalmakban igencsak bővelkedő 3 napos vásárban volt részünk....

Végül egy picinyke részlet a Szent György napok hangulatából...








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Légy kedves és csak a tárgyhoz szólj hozzá! Köszönöm...